Våra plattsättare gör jobbet på ett riktigt sätt

Genom att anlita oss och ta hjälp av våra plattsättare kan du försäkra dig om att jobbet kommer att utföras på ett riktigt sätt. Vi är ett företag som aldrig nöjer oss med något av de arbeten vi utför förrän även du som är kund blir nöjd. Med nöjda kunder blir vi helt enkelt också nöjda som företag, och utan nöjda kunder blir vi inte nöjda. Om det mot all förmodan skulle vara så att du är missnöjd med något efter att vi färdigställt vårt arbete behöver du bara meddela oss om det. Vi kommer då se till att ställa allt till rätta igen så fort vi har möjlighet.

Vi arbetar i ett högt tempo

En annan sak som får våra plattsättare att skilja sig från mängden är den att de har kompetensen som krävs för att både kunna hålla ett högt tempo och vara noggranna på en och samma gång när de arbetar. Hos oss betyder faktum att vi håller ett högt tempo med andra ord inte att vi inte är noggranna. Varför är det då viktigt för oss att hålla ett högt tempo när vi arbetar? Det är det eftersom vi vill kunna störa dig som kund så lite som möjligt i din vardag. Just därför är det i sin tur viktigt för oss att kunna bli klara med vårt arbete så fort som möjligt.

Vi är baserade i Tyresö

Vi som företag har vårt kontor i Tyresö. Närmare bestämt finner du oss på Ullbergsvägen 51. Du måste dock inte bo eller verka i Tyresö eller Nacka för att kunna ta hjälp av våra plattsättare, utan vi erbjuder våra tjänster i alla delar av Stockholmsområdet.